Als RENTMEESTER zijn we jouw permanente vertegenwoordiger/manager ten aanzien van de jouw huurder.

Wij staan dus zeker in voor het maandelijks innen van het huurgeld, we passen de nodige indexeringen toe, we verzorgen voor eventuele updates van de plaatsbeschrijving, we volgen de nodige onderhoudsattesten van verwarmingsinstallaties en dergelijke op.

We zijn de enige gesprekspartners voor schadedossiers of klachten, we regelen noodzakelijke opdrachten voor keuringen, groot onderhoud of herstelling en andere tussenkomsten van vakmensen. Alleszins wordt altijd alles vooraf met de eigenaar besproken.

Als investeerder in vastgoed is dit de meest comfortabele positie, waarbij wij instaan voor het zoeken en plaatsen van goede huurders en dat we zelf ook de dagdagelijkse opvolging doen zonder dat jij daarvoor moet lastiggevallen worden.

In het uitzonderlijk geval dat er toch sprake zou zijn van wanbetaling of andere mistoestanden, dagvaarden wij de huurder voor de rechtbank en maken we dat vonnissen worden gerespecteerd.

Uiteraard doen we alles om jouw belangen te verdedigen en maken we geen kosten voor onderhoud of herstelling die niet voorzien of niet dringend noodzakelijk zijn.

Wij spreken hiervoor met de eigenaar een maandelijkse vergoeding af.

Contacteer ons

We helpen je graag verder

"*" geeft vereiste velden aan

Christel_makelaar-cropped-v2

"Als bestuurder sta ik al 20 jaar garant voor de best mogelijke dienstverlening. Met mijn team van bekwame en dynamische medewerkers, doen we er alles aan om ook uw opdracht perfect af te handelen" - Christel Warson

Compare listings

Vergelijken