Projecten te koop in Opgrimbie
(Daelgrimby)

Maasmechelen

Projecten te koop in Opgrimbie
(Daelgrimby)

Maasmechelen

Details

  • Status: Te koop
  • Categorie: Projecten
  • Type: Open bebouwing

Omschrijving

24 Nieuwbouw appartementen vanaf 84 ² t.e.m. 131 m² met ondergrondse autostaanplaats vlakbij het centrum van Maasmechelen

Deze stijlvolle appartementen gelegen in Residentie Daelgrimby zijn gelegen langs de Heirstraat in Opgrimbie, dichtbij het centrum van Maasmechelen en vlakbij de scholen, lokale winkels en de autostrades richting Nl. en Brussel/A’pen

De residentie telt 24 appartementen met 1 of 2 slaapkamers en een terras. Een autostaanplaats in de ondergrondse afgesloten parkeergarage kan bijgekocht worden. Er is een lift aanwezig voor uw maximaal wooncomfort. Prijzen vanaf € 170.233 onder het btw-stelsel.

De prijs is voor een volledig afgewerkt appartement. U kan met de budgetten duurzame en kwalitatieve materialen kiezen. 6 % btw mogelijk.

De oplevering is voorzien in december 2022 – januari 2023.

Voor meer info kan u ons contacteren op het nummer 089/76 11 41.

Vergunning uitgereikt/Woongebied/Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd/Geen voorkooprecht/Geen verkavelingsvergunning.

Bereken uw registratiekosten onder het btw-stelsel

de genoemde prijs van is voor het afgwerkt appartement, exclusief 21% btw (6% btw mogelijk op enige eigen woonst) op de constructiewaarde exclusief 12% registratie op de grondwaarde, exclusief aktekosten, afpalingskosten, deelname in de verkavelingsakte, het ereloon voor de notaris en exclusief aansluitingskosten van de nutsvoorzieningen.

  • Straat Daelgrimby
  • Gemeente Maasmechelen
  • Postcode 3630

Compare listings

Vergelijken
Zoeken
Orange Immo
  • Orange Immo